Echipa CS Unirea Alba Iulia – din nou pe primul loc în proba de marș a Campionatelor Naționale de Atletism


 Echipa CS Unirea Alba Iulia – condusă de antrenorul Gabriel Avram și formată din sportivele Ana Rodean, Mihaela Acatrinei și Georgiana Jid – s-a clasat pe primul loc în proba de 20 de kilometri de marș a Campionatelor Naționale de Atletism, desfășurate în 24-26 iunie la Craiova.


Așa cum ne-au obișnuit și în ultimii ani, atletele CS Unirea Alba Iulia s-au impus în proba de 20 de kilometri marș. Ana Rodean a câștigat, la individual, medalia de aur, cu performanța de 1:41:07, iar Mihaela Acatrinei medalia de argint cu rezultatul 2:42:07. Georgiana Jid a obținut bronzul la tineret si locul 5 la senioare, înregistrând un record personal – 1:51:24.

În urma acestor 3 rezultate excelente, obținute de cele 3 sportive, CS Unirea Alba Iulia a ocupat primul loc în proba pe echipe! Astfel, la proba de marș a Campionatelor Naționale de Atletism, CS Unirea Alba Iulia a cucerit, în total, 4 medalii.

La Craiova au avut loc Campionatele Naționale de Atletism pentru seniori și tineret. Pentru mulți atleți, aceasta a fost ultima ocazie pentru a se califica la competiția supremă a acestui an, Campionatele Mondiale de Atletism de la Eugene, Oregon, Statele Unite ale Americii.

”Pentru Ana si Mihaela acest concurs a reprezentat un antrenament de verificare înaintea Campionatelor Mondiale care se vor desfășura in perioada 15-24 iulie și la care erau calificate încă din luna aprilie. Peste o săptămâna ne vom deplasa în cantonamentul lotului național de la Snagov, plecarea la mondiale fiind programată pentru data de 11 iulie. Le felicit pe sportivele mele pentru aceste performante si așteptăm cu nerăbdare întâlnirea cu elita atletismului mondial din <<Orașul Atleților>> așa cum este denumit Eugene, locul în care de zeci de ani are loc selecția atleților americani pentru Jocurile Olimpice”, a spus antrenorul Gabriel Avram.

CS Unirea Alba Iulia (director Daniela Moșneag) transmite felicitări tuturor sportivilor și antrenorilor participanți la campionatul național! Succes delegației noastre la campionatele

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *