O nouă performanță pentru secția de judo a CS Unirea Alba Iulia: Bogdan Laura Alexia – medalie de bronz la Campionatul Național de Seniori

Secția de judo a CS Unirea Alba Iulia înregistrează o nouă performanță, de această dată, la Campionatul Național Individual de Seniori, desfășurat în perioada 27-29 mai la Cluj Napoca, unde Bogdan Laura Alexia a obținut locul 3.

Este o mare performanță pentru clubul nostru întrucât Bogdan Laura Alexia, la 16 ani, reușește, din nou, să obțină medalia de bronz la cea mai importantă competiție națională de seniori. Ea a concurat la categoria de greutate – 52 de kilograme.

Sportivii secției noastre de judo sunt antrenați de către prof. Dinu Alin și Dinu Cristian.

Sportiva are un palmares bogat, fiind în ultimii 3 ani campioană națională la cadeți (la categoria de greutate 48 de kg). De asemenea, ea a mai câștigat medalii importante la categorii de vârstă superioare vârstei ei și a dovedit perseverență în pregătire.

Următoarea competiție pentru Bogdan Laura Alexia va fi Campionatul European U-18, ce se va desfășura în orașul Poreč, Croația, în perioada 23-26 iunie.

CS Unirea Alba Iulia (director Daniela Moșneag) transmite felicitări tuturor sportivilor și antrenorilor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *