„Despre probleme”, tema lunii decembrie la atelierul „Biblioterapia” de la Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba

Consiliul Județean Alba și Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba vă propune o ultimă întâlnire din acest an, la atelierul de psihoterapie. Atelierul are loc lunar în cadrul proiectului 3.30 Biblioterapia. Alături de dezbaterea susținută de invitatul permanent, psihoterapeutul Cosmin Bara, fiecare activitate este un bun prilej de a prezenta colecția de carte de specialitate a Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba.

Tema aleasă pentru acest final de an este „Despre probleme” iar cu sprijinul psihoterapeului Cosmin Bara, cei prezenți online vor învăța cum să depășească anumite obstacole iar dacă au o problemă, cum o pot rezolva. Atelierul va avea loc marți, 21 decembrie 2021, ora 17:00 și va fi transmis live pe pagina de Facebook a Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba, la adresa www.facebook.com/BibliotecaJudețeanăLucianBlagaAlba.

Cărțile prezentate în cadrul atelierelor din fiecare lună a acestui an pot fi împrumutate de la Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba, aflată în Alba Iulia, pe strada Trandafirilor, la nr. 22. Informații suplimentare despre proiect sau programul și colecțiile bibliotecii pot fi accesate pe site-ul www.bjalba.ro

Activitatea face parte din programul 3ANIMAȚIE CULTURALĂ/3.30 Biblioterapia și este parte componentă a Programului managerial al bibliotecii pentru perioada 2021-2024.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *