Centrul de Cultură „Augustin Bena” Alba: Gala colindului tradițional din județul Alba – concert extraordinar cu îndrăgiți interpreți de folclor

Centrul de Cultură „Augustin Bena” Alba organizează sâmbătă, 18 decembrie 2021, ora 18:00, Gala colindului tradițional din județul Alba, un concert extraordinar de colinde românești interpretate de Ansamblul Folcloric al Județului Alba alături de îndrăgiți interpreți de folclor. Evenimentul se desfășoară cu public la Casa de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia, însă accesul este permis doar cu respectarea măsurilor în vigoare pentru prevenirea răspândirii virusului SARS-COV-2. Locurile în sală trebuie REZERVATE înainte de concert!

Concertul este susținut de Ansamblul Folcloric al Județului Alba, dirijat de Alexandru Pal, alături de îndrăgiți interpreți de folclor precum Nicolae Furdui Iancu și Tudor Furdui Iancu, Veta Biriș și Grupul vocal de teologi greco-catolici, Mariana Anghel și Adriana Anghel, Leontina Fărcaș și Grupul vocal tradițional „Muguri de Tezaur”, Ilie Medrea, Roxana Reche, Mirela Mănescu și Grupul vocal tradițional „Țarina”, Marinela Baba, Teodora Zărnescu Craiu și Maria Dan Păucean, Cristian Țăran, Floricica Moga, Maria Filimon, Adina Hada și Miruna Medrea, Nicolae Plută, Dorina Narița, Ina Todoran și Grupul vocal tradițional „Fetele de pe Târnave”.

Gala colindului tradițional din județul Alba este un concert extraordinar de colinde românești, pe care îl oferim cu drag, în preajma Sfintei Sărbători a Crăciunului, tuturor celor care iubesc tradițiile și folclorul. Ne bucurăm să avem alături de noi în acest concert interpreți îndrăgiți de folclor, care vin să vestească minunea Nașterii Domnului. Este un eveniment cu public, însă, pentru siguranța artiștilor și a participanților, accesul va fi permis doar cu respectarea normelor sanitare în vigoare. Le mulțumim tuturor celor care ne vor fi alături la evenimentele culturale organizate de instituția noastră, în această perioadă, și îi asigurăm că fiecare acțiune le este oferită din suflet”, a spus Alexandru Pal, managerul Centrului de Cultură „Augustin Bena” Alba.

Concertul se va desfășura cu public, accesul fiind permis până la 50% din capacitatea maximă a spațiului și cu purtarea măștii de protecție.

Participarea este permisă doar pentru persoanele care:

  • sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare,

sau

  • se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS- CoV-2,

sau

  • prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARSCoV-2 nu mai vechi de 72 de ore,

sau

  • prezintă rezultatul negativ al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARSCoV-2 nu mai vechi de 48 de ore.

Accesul în sala de concerte se va face începând cu ora 17:00. Pentru rezervări de locuri, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon: 0747 994 374 sau pe adresa de email: augustinbena@mail.com.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *