CS Unirea Alba Iulia a obținut 8 medalii la Cupa României la Taekwondo – secție sportivă proaspăt înființată

Sportivii CS Unirea Alba Iulia au obținut 8 medalii, dintre care 3 de aur, la Cupa României la Taekwondo, proba olimpică Kyorugi, organizată în perioada 30-31 octombrie la Sala Polivalentă din București. Secția de taekwondo a fost înființată în acest an în cadrul clubului, iar sportivii sunt pregătiți de către antrenorul Alin Moldovan.

Rezultate CS Unirea Alba Iulia la Cupa României la Taekwondo – proba olimpică Kyorugi:

Copii I:

Jelea Cândea Eduard (categoria -30 de kg) – locul 3;

Juniori mici:

Vas Karina (categoria -35 kg) – loc 2;

Popa Vasile Andrei (categoria -35 kg) – locul 2;

Dobârtă Roxana (categoria +40 de kg) – loc 3;   

Cadeți:

Boloage Alexandru (categoria -49 de kg) – loc 1;

Cetean Eduardo (categoria -37 de kg) – locul 1;

Grație acestor rezultate, CS Unirea Alba Iulia s-a clasat pe locul 3, la cadeți, în clasamentul general.

Juniori:

Gâlea Mario (categoria -48 kg) – locul 1;

Fara Alexandru (categoria -45 kg) – locul 2.

”Este îmbucurător faptul că sunt copii și adolescenți care aleg să practice acest sport de contact, foarte solicitant și antrenant. Este excelent când ei reușesc să facă și performanță și urcă pe podiumurile competițiilor naționale. Colectivul secției de taekwondo aduce primele medalii în visteria clubului, la puțin timp de la înființare. Cunosc seriozitatea antrenorului Alin Moldovan, ambiția și potențialul tinerilor din municipiul nostru și sunt convins că noua secție sportivă va avea rezultate excepționale.

Anul 2021 a fost unul extrem de bun pentru CS Unirea Alba Iulia. Grație eforturilor depuse de către sportivi și antrenori am ajuns la cel mai bun an din istorie, din punct de vedere al numărului de medalii obținute la competițiile oficiale”, a spus Corneliu Mureșan, director CS Unirea Alba Iulia.

Promotorul evenimentului sportiv a fost Federația Română de Taekwondo WT, iar coorganizator a fost Ministerul Tineretului și Sportului.

Taekwondo este a 9-a ramură sportivă a CS Unirea Alba Iulia și cea mai recent înființată, celelalte fiind: atletism, powerlifting, haltere, orientare, box, judo, culturism și tenis de masă.

CS Unirea Alba Iulia

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *