Municipiul Sebeş. Podul de pe DN1 intră în reparaţie de astăzi. Circulaţia va fi restricţionată

Primăria Sebeș: lucrări de reparații la podul mare din municipiu, începând de vineri, 15 octombrie. Se va circula pe un singur sens.

Începând de vineri, 15 octombrie 2021, podul peste râul Sebeș se va afla în lucrări de reparații. Circulația rutieră va fi semaforizată și se va desfășura pe un singur sens. Lucrările la podul care unește strada Valea Frumoasei de strada Augustin Bena includ: spart și transportat beton vechi (cca. 30 mc), cofrat și turnat beton nou (cca. 30 mc), confecționat și montat stâlpi noi de susținere (12 bucăți), demontat balustrade vechi (40 ml) și confecționarea unor noi balustrade, recondiționat și vopsit picioare balustrade vechi peste pod  (192 ml), recondiționat și vopsit balustrade vechi peste pod (455 ml), recondiționat și vopsit grilaj din țeava (1388 ml).

Termenul estimat de finalizare a lucrărilor este de trei săptămâni.

Lucrarea face parte dintr-un contract cadru de lucrări, care include și recondiționarea pasarelei peste calea ferată din zona Mihail Kogălniceanu, recondiționarea podurilor situate pe străzile 1907, Plevnei, Valea Sebeșului din Petrești, podul peste râul Secaș de pe strada Călărași etc. Contractul de lucrări este gestionat de SPAP Sebeș.   

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *