Octombrie cu SF, Fantasy & Horror Club Alba, la Biblioteca Județeană ,,Lucian Blaga” Alba

Comunicat de presă

Marți, 12 octombrie 2021, începând cu ora 17:00, pe pagina de Facebook a Bibliotecii Județene ,,Lucian Blaga” Alba va avea loc întâlnirea online a clubului „SF, Fantasy & Horror Club Alba”. Clubul se adresează tuturor celor interesați de acest gen literar, indiferent de vârstă sau ocupație, și se va desfășura sub forma unor ateliere de creație coordonate de scriitorul albaiulian Lucian Dragoș Bogdan.

La această ediție a clubului, având în vedere că se apropie sărbătoarea de Halloween, temă propusă de coordonatorul proiectului este „Mitul lui Dracula”. În afară de analiza și dezbaterea temei propuse, „SF, Fantasy & Horror Club Alba” le va da prilejul celor prezenți online să discute și alte teme de interes și să comenteze cărțile citite. De asemenea, participanții își pot prezenta propriile creații literare și pot primi sfaturi și îndrumări de la scriitori deja consacrați ai genului. Întâlnirea membrilor clubului „SF, Fantasy & Horror Club Alba” se va deschide, ca de obicei, cu cunoașterea noilor participanți.

Proiectul face parte din programul 3 ANIMAȚIE CULTURALĂ/3.20 SF, Fantasy & Horror Club Alba și are ca scop sprijinirea și promovarea genului SF, Fantasy și Horror. Evenimentul este organizat de Consiliul Județean Alba și Biblioteca Județeană ,,Lucian Blaga” Alba și este deschis tuturor celor care vor să-și petreacă timpul alături de alți pasionați de SF, Fantasy și Horror.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *