Jumătate dintre români își doresc condiții de 5 stele în țară, arată un studiu realizat la cererea Nordis Group

Un studiu realizat în piața locală despre serviciile și facilitățile de 5 stele disponibile în România relevă că pentru 44% dintre români sunt importante condițiile de 5 stele pe piața națională. Un procent de 49% dintre aceștia își doresc piscină și SPA în hotelurile din țară, precum și spații comerciale (36%).

Cercetarea prezentată de Nordis Group a fost realizată de Reveal Marketing și arată că trei din 10 români ar fi dispuși să plătească mai mult pentru o vacanță în România atât timp cât e îndeplinită condiția de a avea parte de servicii superioare și de facilități de 5 stele. Dintre românii cu venituri mai mari, 50% susțin că sunt interesați să petreacă o vacanță în România într-o locație de 5 stele. În rândul femeilor, procentul ajunge la 47%.

Astfel, pentru români, principalele facilități care lipsesc din hoteluri sunt zona de piscină și SPA (49%), în special pentru cei cu vârsta cuprinsă între 35 și 55 ani, și serviciile de curățenie (42%), mai ales pentru bărbați (46%), pentru cei cu vârsta între 35 și 55 ani (46%), dar și pentru cei cu venituri mici (47%). Tot la capitolul facilități lipsesc și spațiile comerciale din hotel (36%), în special pentru femei (41%) și pentru tineri (39%).

Prin proiectele pe care le dezvoltă, Nordis Group vine în întâmpinarea nevoilor exprimate de români și creează cel mai înalt standard de calitate și confort atât în rândul serviciilor hoteliere, cât și al ansamblurilor rezidențiale. Facilități precum SPA, galerie comercială cu branduri de lux, plajă proprie, cinema VIP, restaurante și cafenele, inovează sfera rezidențială disponibilă în România în prezent și reinventează oferta hotelieră de pe litoral și de la munte. 

Pentru astfel de cerințe, Nordis Group pregătește pentru inaugurare ansamblul Nordis Mamaia 5*****. Zona de lobby și galeria comercială au fost deja inaugurate la sfârșitul lunii iulie 2021. Când va fi finalizat proiectul, toți cei care vor îi vor trece pragul vor avea ocazia să descopere ce înseamnă confort, facilități și beneficii de 5 stele atât pentru o vacanță memorabilă pe litoralul românesc, cât și pentru o casă de vacanță cu toate beneficiile unui hotel premium.

Despre Nordis Group

Nordis Group reprezintă un grup de firme cu capital 100% românesc, specializat în dezvoltarea imobilelor și ansamblurilor de lux. Grupul de firme este format din 7 entități: Nordis Hotels, Nordis Development, Nordis Construct, Nobileo (membru Nordis Group), Nordis Architecture, Nordis Travel și Nordis Property Management. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *