Friendship Challenge 2k21. Fă echipă cu 5 prieteni și câștigă!

-comunicat presă-

            Duminică 26 septembrie, începând cu orele 15, aceeași competiție Friendship Challenge, noi experiențe! Fă echipă cu 5 prieteni și câștigă!

Evenimentul Friendship Challange, aflat la cea de-a treia ediție, se adresează participanților cu vârsta cuprinsă între 14-20 ani și reprezintă o cursă a provocărilor desfășurată în întreg Muncipiul Alba Iulia, pe parcursul a trei ore. Astfel, dorim să testăm limitele participanților prin diverse provocări construite special pentru a stimula creativitatea, lucrul în echipă, rezolvarea de sarcini și abilitatea de a forma strategii.

Înscrierile se fac doar pe baza formularului de înscriere https://forms.gle/eyRnaiw2MbaxcABf9 (valabil până în data de 24 septembrie ora 23:59).

În competiția prieteniei vor fi în jur de 100 de provocări, notate cu punctaj de la 1 la 100 puncte, în funcție de gradul de dificultate. Chiar dacă experiența este premiul cel mare, la finalul competiției, pentru trei din echipele care au adunat cele mai multe puncte vom pregăti premii surpriză în funcție de punctaj, cooperare, eficiență și munca în echipă.

Asociația Emanoil este o organizație creștin ortodoxă de tineret, locuită de tineri dornici de a se dezvolta personal din punct de vedere social, civic și religios. Programele noastre sprijină formarea tinerilor prin voluntariat și învățare prin experiență deoarece credem că orice tânăr poate crește sănătos atâta timp cât își dorește acest lucru și beneficiază de instrumentele și cunoștințele necesare.

Ursu Teodora – voluntar Emanoil

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *