PRIMĂRIA SEBEȘ SCHIMBAT ÎNFĂȚIȘAREA ȘCOLII DIN RĂHĂU PRINTR-O FINANŢARE NERAMBURSABILĂ

În perioada următoare, Primăria Municipiului Sebeș se pregătește să recepționeze obiectivul de investiții „Reabilitare Școala Gimnazială Răhău”, care a beneficiat de ample lucrări de modernizare. Înfățișarea clădirii, așa cum era fotografiată în anul 2016, a devenit o amintire. Valoarea totală a lucrărilor se ridică la suma de 2.898.345,97 lei (inclusiv TVA).

Reamintim că în luna septembrie a anului 2016, Primăria Municipiului Sebeș depunea la Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice proiectul ”Reabilitare Şcoală Gimnazială Răhău”, care a fost selectat pentru o finanţare nerambursabilă de 2.595.779,36 lei (cu TVA), prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală.

Proiectul prin care s-a modernizat şcoala şi grădiniţa din Răhău a prevăzut: amenajarea de săli de clasă pentru desfăşurarea învăţământului din ciclul primar şi gimnazial, crearea spaţiului necesar învăţământului preşcolar, modernizarea spaţiilor necesare desfăşurării tuturor activităţilor din procesul de învăţământ în bune condiţii, amenajarea grupurilor sanitare, realizarea sistemului de încălzire centralizat, amenajarea curţii şi terenului aferent şcolii, precum şi realizarea unei săli de sport. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *