26 de titluri de carte donate Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba de către Ambasada SUA la București

COMUNICAT DE PRESĂ

Una dintre colecțiile importante de carte pe care le are în patrimoniu Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba este fondul donat de către Ambasada S.U.A. la Bucureşti, în luna aprilie a anului 2018. Această donație denumită „Raftul American (American Shelf)” urmărește să ofere accesul cititorilor din județul Alba la cultura și valorile americane și, de asemenea, să creeze premisa dezvoltării unui parteneriat pe termen lung între cele două instituții.

Luna aceasta, colecția din cadrul proiectului „Raftul American (American Shelf)” de la Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba s-a îmbogățit cu un nou fond de carte donat de Ambasada S.U.A. la București, o donație ce cuprinde 26 de titluri care însumează o valoare de 361,80 $ (prețul de achiziție).

„Noua donație de carte va fi parte integrantă a colecției „Raftul American (American Shelf)” și cuprinde cărți pentru copii, cărți privind cultura media și o serie de publicații despre Statele Unite ale Americi, toate contribuind la perfecţionarea limbii engleze și la acumularea de cunoștințe despre cultura poporului american” declară Silvan Stâncel, managerul Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba. 

Începând cu luna septembrie, cărțile donate de Ambasada S.U.A. la București pot fi consultate la Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba de către toți cei ce doresc să-și îmbogățească cunoștințele de limbă și cultură americană.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *