29 -30 MAI 2021: CAMPANIE DE VACCINARE LA RĂHĂU. PERSOANELE NETRANSPORTABILE POT CERE SĂ FIE VACCINATE ACASĂ

29 -30 MAI 2021: CAMPANIE DE VACCINARE LA RĂHĂU, LOCALITATE APARȚINÂND MUNICIPIULUI SEBEȘ. PERSOANELE NETRANSPORTABILE POT CERE SĂ FIE VACCINATE ACASĂ.

Campania de vaccinare susținută în Municipiul Sebeș continuă cu un nou centru, organizat în localitatea aparținătoare Răhău. În perioada 29 – 30 mai 2021, la sala de sport a Școlii Gimnaziale din Răhău (fostul făgădău), în intervalul orar 10.00 – 18.00, toate persoanele adulte se pot vaccina împotriva virusului SARS-COV -2 doar cu buletinul, fără o  programare prealabilă pe platforma națională de vaccinare. Minorii care au împlinit vârsta de 16 ani, se pot vaccina însoțiți de un părinte sau de un  reprezentant legal.

În cazul în care în localitatea Răhău există persoane greu deplasabile, la solicitarea aparținătorilor, personalul medical se va deplasa la domiciliul acestora pentru efectuarea vaccinului.

Serul utilizat în campania de vaccinare este Pfizer.

Campania este organizată de Direcția de Sănătate Publică Alba, susținută de Municipiul Sebeș, prin Direcția Generală de Asistență Socială.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *