Primăria Sebeș intenționează să modernizeze 8 străzi și să realizeze asfaltări provizorii pe încă 16 străzi, în anul 2021

Pentru anul 2021, Municipiul Sebeș are previzionat cel mai mare buget istoric: 101,7 milioane lei. O parte importantă din acest buget o reprezintă finanțările nerambursabile obținute pentru proiectele depuse de echipa primarului Dorin Nistor. Pentru fiecare leu plătit impozit de un locuitor al Municipiului Sebeș, primăria atrage 4 lei din fonduri nerambursabile – europene și naționale.

În anul 2021, conform planul de investiții pe care primarul Dorin Nistor l-a propus, va începe modernizarea străzilor: Aurel Vlaicu, 8 Martie, Fântâna de Aur, Sticlarilor, Tineretului, Zăvoi, Arini și Crângului. Se propune, de asemenea, un demers de asfaltare provizorie a mai multor străzi de pe raza unității administrativ-teritoriale, având ca scop reducerea prafului și inclusiv o mai bună calitate a aerului. Străzile pentru care se caută aceste soluții sunt: Cânepiști, Florilor, Arțarului, Secașului, Dorin Pavel (prelungire), Decebal (ramificație), Sălane, Fagului – din Sebeș, str. 24 Ianuarie, Sânzâienelor, Oituz, Piața Săsească, Avântului – din Petrești și străzile Râului, Arini, Dumbrava – din Lancrăm.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *