Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba vă invită la întâlnirea cu iepurașul

Miercuri, 28 aprilie 2021, între orele 16:00-17:00, la Centrul de Zi „Casa Nădejdei” din Aiud va avea loc o nouă activitate din cadrul proiectului 3.7 Ateliere educative, proiect pentru copii și tineri al Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba. Tema lunii aprilie poartă titlul „În așteptarea iepurașului” iar activitățile sunt focusate pe confecționarea unor produse specifice sărbătorilor prilejuite de Sfintele Paști, cum ar fi: confecționarea de suporturi pentru ouă roșii, confecționarea de puișori, confecționarea de felicitări etc. Atelierele se vor desfășura pe categorii de vârstă, astfel: 5-7 ani, 8-10 ani și 11-14 ani.

În așteptarea iepurașului, copiii din Centrul de Zi „Casa Nădejdei” de la Aiud vor mai lectura povești tematice și vor participa la prezentarea unor cărți cu conținut adecvat acestei perioade din an și vârstei copiilor prezenți la ateliere. Cărțile prezentate fac parte din colecția de carte pentru copii a Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba și pot fi împrumutate tuturor copiilor abonați la Secția pentru Copii a bibliotecii.

Atelierele educative sunt organizate de Consiliul Județean Alba și Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba, de această dată având ca parteneri Centrul de Zi „Casa Nădejdei” din Aiud și Biblioteca Municipală „Liviu Rebreanu” Aiud.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *