„Biblioterapia” la Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba

La final de lună aprilie, Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba vă propune o nouă întâlnire în cadrul proiectului 3.30 Biblioterapia, un proiect cultural organizat sub forma unor ateliere de psihologie practică, pentru viața de zi cu zi, promovând totodată colecția de carte de specialitate a bibliotecii. Tema întâlnirii lunii aprilie este „Despre fericire. Cum să fim fericiți în momentul prezent?”, întrebare la care veți putea primi răspuns doar dacă veți înțelege ce se întâmplă în mintea și în corpul dumneavoastră și cum să vă antrenați și să vă disciplinați pentru a vă menține starea de fericire.

În acest scop vă invităm marți, 27 aprilie 2021, ora 17:00, pe pagina de Facebook a Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba, unde alături de sfaturile primite de la psihoterapeutul Cosmin Bara, vor avea loc câteva prezentări de carte de psihologie și psihoterapie, cărți ce pot fi împrumutate de la sediul central al bibliotecii aflat în Alba Iulia, pe strada Trandafirilor la nr. 22. Informații suplimentare despre proiect sau programul și colecțiile bibliotecii pot fi accesate pe site-ul www.bjalba.ro

Organizatorii acestei întâlniri sunt Consiliul Județean Alba și Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba iar activitatea face parte din programul 3 ANIMAȚIE CULTURALĂ/3.30 Biblioterapia și este parte componentă a Programului managerial al bibliotecii pentru perioada 2021-2024.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *