Primarul Gabriel Pleşa: “Începe reabilitarea a cinci străzi importante din Alba Iulia”

Primarul municipiului Alba Iulia, printr-o postare de pe pagina de pe o reţea de socializare, anunţă că s-a semnat contractul pentru proiectarea modernizării a cinci străzi din Alba Iulia.

“Începem demersurile pentru modernizarea principalelor străzi din Alba Iulia. Astăzi, alături de colegii mei Bogdan Dogar, Maria Seemann, Crina Dumitrescu și Mina Oargă, am participat la întâlnirea cu firma câștigătoare a serviciilor de proiectare pentru reabilitarea a cinci străzi importante din municipiul Alba Iulia.

Astfel, în termen de patru luni vom finaliza proiectarea zonei de la intrarea în Alba Iulia, dinspre Sebeş și alte 2 bulevarde importante, iar după ce se va pune în practică, acestea vor arăta aşa cum trebuie să arate străzile într-un oraş cu adevărat european. Cele cinci străzi pentru care am semnat, astăzi, contractul de executare a proiectului tehnic și intră în proiectare sunt Regimentul V Vânători, Ferdinand, Tudor Vladimirescu, Cabanei şi Turnătoriei.

În curând vor urma şi celelalte etape ale Planului de Mobilitate, al cărei valoare totală este de 32 milioane de euro. Rezultatele pe care le vom obține în urma implementării acestui proiect sunt reabilitările străzilor, crearea de benzi dedicate pentru transportul în comun, construirea de stații de autobuz, spații pietonale, spații pentru închirierea bicicletelor și achiziția de biciclete.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *