Inspectoratul Școlar Județean Alba va distribui elevilor și cadrelor didactice din județ materiale de protecție de aproape 500 000 lei

Comunicat de presă

Inspectoratul Școlar Județean Alba a primit materiale de protecție în vederea desfășurării activității școlare în condiții de siguranță a elevilor și cadrelor didactice, conform Acordului de Protocol nr. CM 9653 din data 26.02.202, semnat între Fundația Altex și Ministerul Educației și Cercetării. Prin contractul de sponsorizare nr. 83/1.03.2021, încheiat între Fundația Altex și ISJ Alba, au fost donate echipamente de protecție, respectiv 750 de costume speciale de protecție SB4802-L și 55.000 de măști model KN95,  toate în valoare de 496.000 lei.

Cele 55 000 de măști vor fi distribuite în perioada următoare elevilor din 45 de unități de învățământ din mediul rural, în timp ce echipamentele de protecție vor ajunge în cabinetele medicale școlare din 25 de unități de învățământ din județul Alba.

Inspectoratul Școlar Județean Alba apreciază demersul Fundației Altex de sprijinire a învățământului față-în-față în condiții de siguranță. Considerăm foarte importantă participarea elevilor la școală în deplină siguranță și oferim permanent consiliere cadrelor didactice și conducerii unităților de învățământ din județ.

Biroul de presă,

Purtător de cuvânt al ISJ Alba,

Insp. Gabriela Gâlea                                                                   

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *