Se caută personal pentru Centrul de Management Integrat al Deşeurilor din Galda de Jos

RER Vest angajează personal pentru Centrul de Management Integrat al Deşeurilor din Galda de Jos, judeţul Alba, cel mai mare centru de acest tip din Transilvania. Compania RER Vest are ca obiectiv gestionarea eficientă a deşeurilor şi a serviciilor de salubrizare, pentru a proteja mediul înconjurător. Dacă vă doriţi să faceţi parte din echipă, vă rugăm să trimiteţi CV-ul la adresa de e-mail recrutare@romarketing.ro. Mai multe detalii despre posturile disponibile pot fi găsite pe site-ul www.romarketing.ro, la secţiunea „Anunţuri recrutare”.

Mai multe detalii:

  • RER Vest este o companie cu acţionariat româno-german.
  • Compania a modernizat sistemul de colectare a deşeurilor urbane şi serviciile de salubritate stradală şi întreţinere a spaţiilor verzi.
  • RER Vest îşi propune să contribuie la protecţia mediului înconjurător, să reintroducă în circuitul natural deşeurile reciclabile şi să asigure depozitarea corectă a deşeurilor.
  • Dezvoltarea Centrului de Management Integrat al Deşeurilor are ca obiectiv îmbunătăţirea atât a calităţii vieții, cât și pe cea a mediului, în conformitate cu cerințele legislației române și europene, fiind eficient economic și suportabil de către populație.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *