CS Unirea Alba Iulia a dominat proba de 20 de km a Campionatului Național de Marș: Patru medalii, dintre care două de aur

Comunicat de presă

Cu patru medalii, dintre care două de aur și două de argint, CS Unirea Alba Iulia a dominat categoric proba de 20 de kilometri a Campionatului Național de Marș, ediția de iarnă, desfășurat sâmbătă, 20 februarie, la Timișoara, în jurul Stadionului ”Dan Păltinișanu”.

Rezultate CS Unirea Alba Iulia – proba de 20 de km marș:

Mihaela Acatrinei – medalie de aur, campioană națională la senioare, cu timpii 1:34:42 – record personal (sportivă cu dublă legitimare CS Unirea Alba Iulia/CSU Reșița);

Ana Rodean – medalie de argint, vicecampioană națională la senioare, cu timpii 1:39:04 (sportivă cu dublă legitimare CS Unirea Alba Iulia/CSU Reșița);

Georgiana Jid – medalie de argint, vicecampioană națională la tineret și locul 5 la senioare, cu timpii 1:53:32 – record personal;

CS Unirea Alba Iulia – medalie pe aur, proba pe echipe, 20 de km marș (ca urmare a rezultatelor foarte bune obținute de către Mihaela Acatrinei, Ana Rodean și Georgiana Jid).

Antrenorul celor trei sportive este prof. Gabriel Avram.

Rezultate CS Unirea Alba Iulia – proba de 5 km:

Cristina Ciucă – loc 13 la junioare 2, cu timpii 31:36 (sportivă cu dublă legitimare CS Unirea Alba Iulia/LPS Alba Iulia), antrenor Mihalea Vlas.

Rezultate CS Unirea Alba Iulia – proba de 3 km:

Pavel Amalia – locul 4 la junioare 3 (la mică distanță de locul 3), cu timpii 17:08, antrenor Mariana Bucerzan.

”Lotul de sportive din Alba Iulia și-a dovedit încă o dată supremația la proba de 20 de km marș.AtletaMihaela Acatrinei și-a reconfirmat și la acest campionat național forma excelentă, în vreme ce eforturile sportivei Ana Rodean, nerefăcută complet, merită aprecierile și considerația noastră. Mărșăluitoarea Georgiana Jid demonstrează încă o dată că are un potențial imens și poate deveni una dintre cele mai bune din România. Le felicit și pe celelalte sportive, Pavel Amalia și Cristina Ciucă, ale căror vârstă și talent le oferă posibilitatea să spere într-un viitor sportiv și să demonstreze că pot ajunge unde își doresc, după muncă și perseverență. Nu în ultimul rând, gândurile de apreciere se îndreaptă înspre cei trei antrenori, pe care îi felicit” – Corneliu Mureșan, director CS Unirea Alba Iulia.

Concursul a fost dedicat următoarelor categorii de sportivi: seniori, tineret (U23), juniori 1 (U20), juniori 2 (U18), juniori 3 (U16) și copii 1 și 2, la feminin și masculin. Probele s-au organizat pe distanțe diferite – 20 km marș, 10 km, 5 km, 3 km, 2 km și 1,5 km – în funcție de vârsta sportivilor.

Ediția de iarnă a Campionatului Național de Marș a fost organizată de către Federația Română de Atletism, împreună cu Asociația Județeană de Atletism Timiș, sprijinite de alte instituții publice și private.

CS Unirea Alba Iulia

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *