De Mica Unire, soluția Regista dedicată administrației publice devine disponibilă în limbile minorităților naționale

Zitec, lider pe piaţa de IT & digital marketing din România, continuă promovarea digitalizării instituţiilor publice și lansează portalul de e-Guvernare Regista în limbile minorităților naționale: maghiară, germană, rusă și sârbă.

Pentru a facilita accesul tuturor românilor la portalul e-Guvernare Regista, compania s-a concentrat în ultimul an pe dezvoltarea de variante ale aplicației în limbile principalelor minorități naționale. Astfel, portalul de e-Guvernare al primăriilor care folosesc Regista este acum disponibil și în limbile maghiară, germană, rusă, și sârbă. De asemenea, a fost dezvoltată și o versiune în limba engleză, pentru a ușura accesul expaților la informațiile de interes public și la serviciile oferite de primăria lor.

Potrivit reprezentanților Zitec, anul 2020 a fost unul de cotitură pentru Regista, aplicația fiind folosită de primării și companii din toate județele țării. Numărul clienților Regista a crescut cu peste 37%, soluția generând afaceri totale de 750.000 euro. Printre instituțiile publice care folosesc soluția dezvoltată de Zitec se numără Institutul Național pentru Fizica Laserelor, Plasmei și Radiației de la Măgurele, Administrația Străzilor București, ADP Cluj Napoca, Spitalul Județean de Urgență Piatra Neamț, Inspectoratele Școlare Județene Prahova, Ialomița și Neamț.

Regista a continuat în 2020 efortul de promovare a digitalizării instituțiilor publice prin Caravana Regista, care a vizitat primării din peste 10 județe, dar și prin lansarea Ghidului esențial pentru digitalizarea primăriei în luna noiembrie.

Regista este o soluție ușor de folosit de către toți locuitorii României, indiferent de limba pe care o vorbesc. Prin introducerea variantelor în limbile maghiară, germană, rusă și sârbă, facilităm comunicarea cetățenilor din comunitățile în care predomină o altă limbă maternă cu instituțiile publice locale, iar pentru expați avem și versiunea în limba engleză. Astfel, aceștia pot să înainteze cereri sau sesizări, să se programeze online la primărie sau să consulte documentele publice. Toate demersurile noastre de promovare și îmbunătățire a funcționalităților Regista au avut drept rezultat creșterea semnificativă a numărului de clienți care au adoptat soluția noastră în ultimul an. Vom continua să introducem constant noi opțiuni pentru a perfecționa aplicația și astfel să sprijinim procesul de digitalizare a administrației publice locale din România”, a declarat Alexandru Lăpușan, CEO și co-fondator Zitec.

Soluţia Regista, dezvoltată de echipa Zitec, este lider de piaţă pe segmentul aplicaţiilor de registratură şi managementul documentelor în administraţia publică locală. Rolul aplicaţiei este să automatizeze şi să eficientizeze activităţile din instituţiile locale, guvernamentale şi din companii, prin modulele de registratură electronică, managementul documentelor şi e-Guvernare. Regista facilitează atât o comunicare optimă între departamentele unei instituţii, cât şi între funcţionari şi cetăţeni, pentru o rezolvare rapidă şi mult mai organizată a solicitărilor primite.

Până în prezent, aproximativ 600 de instituţii publice şi companii din toate judeţele ţării şi-au îmbunătăţit procesele de lucru şi au redus birocraţia prin intermediul Regista. Aplicaţia are peste 11.000 de utilizatori la nivel naţional care au înregistrat de-a lungul timpului peste 11 milioane de documente. Aplicaţia Regista poate fi accesată de oriunde de către funcţionarii publici sau angajaţii companiilor, fiind disponibilă direct din browser, fără instalare şi cu toate informaţiile stocate în siguranţă în cloud Microsoft Azure în Uniunea Europeană.

Despre Zitec

Lider pe piața IT & Digital Marketing din România, cu birouri în București și Brașov, Zitec este specializată în dezvoltarea de soluții de afaceri, servicii și produse tehnologice personalizate, aplicații mobile, blockchain, precum și servicii de digital marketing.

Zitec este una dintre puţinele companii româneşti certificată Google Cloud Premier Partner, Microsoft Application Development, Microsoft Gold Cloud Platform, Amazon AWS Technology Partner și furnizor al platformei de soluții e-commerce în cloud VTEX, precum și Adobe Solution Bronze Partner.

Pentru activitatea sa din 2019, Zitec a fost desemnată “Compania Anului” la Gala ANIS România 2020 și “Angajatorul anului” la Romanian Business Services Forum & Awards 2020. Pentru serviciile de digital marketing, compania a fost nominalizată în topul agențiilor de digital din România conform Forbes în 2020 și 2019. În 2019, Zitec a fost declarat “Best Workplace” la Romanian Business Services Awards și a primit Premiul Juriului pentru “Angajatorul anului” la Romania Insider Awards, după ce, cu un an în urmă, s-a clasat în Top 3 al celor mai apreciați angajatori din România, conform site-ului undelucram.ro și în “Topul companiilor din IT pentru care să lucrezi” realizat de Revista BIZ. Campania de donare de sânge la birou lansată de Zitec la nivel național – #cei1024 – a fost premiată cu “Cel mai bun proiect intern de CSR” la Gala Oameni pentru Oameni 2017, “CSR Initiative of the Year” la Romanian Outsourcing & Shared Services Awards și “CSR Program of the Year” la Galele ANIS din 2018 și 2019, precum și premiu la Categoria “Parteneriat Intersectorial”, în cadrul Galei Romanian CSR Awards 2020.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *