Teatrul de Păpuși „Prichindel” începe anul cu „Casa poveștilor”

Teatrul de Păpuși „Prichindel” dă startul noului an cu unul din cele mai importante proiecte – „Casa poveștilor”, prin care copiii au ocazia să vizioneze o serie de spectacole, povestiri sau scenete online, transmise LIVE pe pagina noastră de facebook. În același proiect vom începe și susținerea lecțiilor de teatru, care se vor desfășura, deocamdată, tot online.

 Așadar, puteți urmări pentru început spectacolul „O poveste din lumea păpușilor”, regia Teodora Popa, miercuri, 13 ianuarie și joi, 14 ianuarie, de la orele 12.30. Programul activităților îl puteți urmări pe site-ul instituției – www.teatrulalba.ro și pe paginile noastre de facebook: https://www.facebook.com/teatruldepapusiprichindelalbaiulia și https://www.facebook.com/teatruldepapusi.prichindel/.

          Ne-am propus pentru noul an proiecte atrăgătoare, diverse, educative: spectacole noi, reluarea unor spectacole care au avut succes în rândul copiilor, lecții de teatru, ateliere.

          Așteptăm cu nerăbdare să jucăm în fața publicului sau să ne susținem lecțiile/atelierele de teatru în mijlocul copiilor, așa cum eram obișnuiți. Până atunci ne vedem online și de îndată ce va fi posibil să permitem accesul publicului vă vom da de știre.

          La mulți ani! cu speranța unui 2021 mai bun, mai prietenos    

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *