Sens giratoriu nou în Partoş

Odată cu punerea în trafic a tronsonului 1 din Autostrada A10 Sebeş-Turda, respectiv a racordului cu şoseaua de centură a Municipiului Alba Iulia, a apărut necesitatea organizării accesului din Partoş. Astfel, primăria municipiului Alba Iulia a instalat un sens giratoriu provizoriu, pe strada Regimentul V Vânători, la intersecția cu strada Dacilor.

Astfel, autoturismele care din dinspre gară şi vor să meargă pe şoseaua de centură, respectiv pe autostradă, trebuie să îţi continue deplasarea până la noiul sens giratoriu, unde sa reailzeze o întoarcere de 180 de grade, şi să se incadreze pe banda întâi.

Pe de altă parte, conducătorii auto care vin de pe autostradă, respectiv de pe şoseaua de centură şi vor să intre în oraş, se vor deplasa de asemenea pînă la sensul giratoriu, vor efectua un viraj de 180 de grade iar apoi se vor încadra pe banda a doua.

Conform notei trimise de Primăria municipiului Alba Iulia „s-a decis amplasarea acestuia pentru a facilita accesul rutier înspre și dinspre Autostrada A10 (nodul rutier ”Alba Iulia SUD”), dar și pentru a fluidiza traficul pe acel segment de drum.”

Semnalizarea acestuia va fi făcută conform planului atașat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *