Melodie – Manifest! Sendy Ţălnar: Lăsa-ţi-ne să trăim înainte să murim!!! Vezi videoclipul!

          În contextul ”pandemic” actual generat de virusul SarsCov2, din luna martie până în prezent, s-au luat tot felul de măsuri de prevenție la nivel global, la nivel național sau, mai nou, local, măsuri care, din păcate ”discriminează” anumite activități și care privează oamenii de foarte multe drepturi constituționale, măsuri care influențează sănătatea fizică și mentală a foarte multor persoane (statistic vorbind, mult mai multe decât cele aflate în grupa ”de risc” de infectare cu virusul SarsCov2) și din cauza cărora foarte multe activități și afaceri au fost sau sunt blocate în continuare.

          Din experiența noastră de antrenori de fotbal, fitness – aerobic, dar și licențiați în Drept, vă spunem că, după Starea de Urgență care a fost declarată pe perioada martie – mai 2020, foarte mulți practicanți ai sportului și, mai ales, copiii au suferit numeroase repercursiuni din punct de vedere fiziologic, dar și din punct de vedere psihologic. A fost o măsură care a încercat să limiteze răspândirea unui virus, dar care a avut efecte secundare iremediabile de care nimeni nu a vorbit niciodată. Același lucru s-a întâmplat și în planurile educațional și economic, cu foarte multe ”victime colaterale”.

          Apelul nostru către cei care conduc această țară și care totodată dirijează destinele românilor este: Nu ”distrugeți” singurele lucruri care ne mențin sănătoși din punct de vedere mental și fizic : educația și sportul ! Putem afirma cu tărie că singura armă reală cu care putem lupta împotriva acestui virus care afectează în special plămânii și aparatul respirator este SPORTUL, iar instituirea obligativității purtării măștii în aer liber sau în sălile unde acesta se practică, este o măsură abuzivă, fără suport științific și nici constituțional. Prin sport, îți fortifici organismul, îți creezi imunitate și câștigi acea energie pozitivă vitală pentru a trăi cu adevărat !

            Astfel, din cauza măsurilor aberante și abuzive la care suntem supuși marea majoritate a românilor, pe fondul apropierii Zilei Naționale a României, dar, mai ales, crezând în Dreptul nostru de a ne exprima liber, de a ne urma visul și de a ne recăpăta libertatea de mișcare și cea sufletească, am creat această piesă hip-hop semnată de trupaS`CLUB (versuri : George Țălnar, producție : WhiteCity Code, studio :MMOD Records, cântăreți : Cristi Țălnar și Sendy Țălnar ), iar Mesajul ei este:

 „LĂSAȚI-NE SĂ TRĂIM ÎNAINTE SĂ MURIM ! ”

Sendy Ţălnar

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *