Colonelul Guia Marius Adrian, Şeful ISU Alba a trecut în rezervă

O zi deosebită pentru domnul colonel Guia Adrian Marius, Inspector Șef al I. S. U. Alba!, scrie pe pagina de facebook a instituţiei.

Azi a avut loc ceremonia de trecere în rezervă, încheind o carieră militară începută acum 33 de ani.La finalul carierei a fost felicitat de către prefectul județului Alba, comandanții celorlalte arme ale M. A. I. dar și de către întreg colectivul pompierilor militari.

Domnul Colonel a îndeplinit din octombrie 2018 până în prezent funcția de Inspector Șef al ISU Alba. Experiența anterioară include funcții de conducere atât în segmentul operativ cat și în cel preventiv. 👨🏻‍🚒Este absolvent al Liceului Militar “Mihai Viteazul” Alba Iulia (1991), al Institutului Militar de Infanterie si Chimie “Nicolae Balcescu” Sibiu (1995) și al mai multor Cursuri post universitare de master și de specializare în managementul situațiilor de urgență.

În perioada petrecută la comanda ISU Alba a avut de gestionat unele din cele mai complexe misiuni: Aniversarea Centenarului Marii Uniri, Vizita Sanctității Sale Papa Francisc, Incendii de amploare (fabrica Solina și Manastirea Râmeț), Inundații (Răchită) și nu în ultimul rând situația de risc epidemiologic generată de noul coronavirus.

Pentru întreaga carieră dedicată în slujba cetățenilor și pentru exemplul de corectitudine și cinste pe care l-a insuflat, vă mulțumim și va dorim multă sănătate!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *