Cristian Paşca, noul primar al oraşului Câmpeni, a depus jurământul

Primarul ales al oraşului Câmpeni, Dan Cristian Paşca împreună cu o parte dintre consilierii locali au depus jurămintele pentru mandatele care le-au fost încredinţate, prin vot, de către alegătorii din Câmpeni.

Printr-o scrisoara postată pe pagina de facebook, noul primar le promite alegătorilor că uşa sa va fi deschisă tuturor celor care au nevoie de ajutor şi că va înecrcaă să ridice nivelul de trai din Câmpeni.

“Dragi câmpănari,
Am depus vineri, 6 noiembrie 2020, jurământul de învestire în funcția de Primar al Orașului Câmpeni.


O parte din consilierii locali au depus jurământul anterior acestei ceremonii, iar în aceeași zi cu mine au depus jurământul și ceilalți consilieri locali. Avem acum un Nou Consiliu Local.

Ceremonia de învestire a avut loc în prezența Prefectului Județului Alba, Nicolae Albu. La ceremonie au participat ca invitați și parlamentarii Florin Roman, Corneliu Olar, colegul meu și prietenul meu, primarul comunei Bistra, Traian Gligor.

Jurământul depus la preluarea mandatului de primar al orașului Câmpeni nu este pentru mine o simplă formalitate.

Este responsabilitate, este respect față de legile țării și nu în ultimul rând, datoria de a lucra pentru și în folosul comunității locale.

Primul meu gând se îndreaptă către dumneavoastră, locuitorii orașului Câmpeni, către cei care m-ați votat dar și către cei care din diferite motive nu m-ați votat. Voi fi primarul dumneavoastră, al tuturor, indiferent de opțiunea pe care a avut-o fiecare.

Sunt convins că așteptările fiecărui câmpănar sunt mari. Cu toții ne dorim același lucru – o viață mai bună – Acasă la Câmpeni. Sunt sigur că pentru acest lucru vom avea sprijinul parlamentarilor noștri, a domnului Președinte al Consiliului Județean Alba, Ion Dumitrel, a domnului Prefect Nicolae Albu, a Guvernului României și implicit al Premierului României, Ludovic Orban cu care am și o relație de prietenie apropiată.

Uşa mea va fi deschisă tuturor celor care au nevoie. Vreau să pornim împreună pe drumul unui oraş modern, cu toate facilităţile, cu oameni fericiţi!
Doar împreună suntem puternici!
Așa să ne ajute Bunul Dumnezeu!
Cristian Dan Pașca
Primarul Orașului Câmpeni”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *