Tabletele pentru elevii din Lopadea Nouă au sosit!

Într-o postare realizată pe facebook, Marian Indreiu, primarul comunei Lopadea Nouă anunţă concetăţenii că au sosit tabletele pentru elevii din comună. Iată că în unele sate se poate face ceea ce un buget precum cel al municipiului Alba Iulia, nu poate sa facă.

„Stimați cetățeni, după cum am promis, Primăria Lopadea Nouă a achiziționat tablete cu abonament la internet inclus, pentru elevii tuturor instituțiilor de invațământ din comună, cu domiciliul în comuna Lopadea Nouă, pentru ca activitățile școlare să se desfășoare în condiții optime, având în vedere contextul epidemiologic actual.

Predarea tabletelor se va face la sediul Primăriei în perioada 26-29 octombrie, cu respectarea regulilor sanitare și de distanțare socială, după următorul program: 26-27 octombrie 2020 – părinții elevilor înscriși la Școala Gimnazială Lopadea Nouă, 28 octombrie 2020 – părinții elevilor înscriși la Școala Ciuguzel, 29 octombrie 2020 – părinții elevilor înscriși la școlile din Beța si Băgău. Tabletele vor fi preluate de către unul din părinții elevului, care va prezenta cartea de identitate și certificatul de naștere al copilului, pe baza cărora se va întocmi un proces verbal.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *