1.800.000 de kilograme de deşeuri electrice şi electronice au fost colectate în luna septembrie. Conştiinţa începe să fie mai puternică decât instinctul!

Luna septembrie se încheie cu încă 1.800.000 kilograme de deșeuri electrice colectate de partenerii noștri locali. Echivalentul a 6.500 de frigidere sau cam 950.000 de aparate electrice mici. Aceste cantități au venit din comenzile de preluare de la domicilii și sedii de firme, din retail și de la instituții.  Peste 2.500 de comenzi au fost preluate de echipajele aflate pe teren, iar indicatorul de satisfacție a deponenților noștri a crescut cu 7 procente. Calitatea serviciului a crescut vizibil în această lună, datorită eforturilor constante ale partenerilor noștri locali, echipei din call centerul TelVerde și  programului ”Servicii de calitate, mereu o prioritate!”

”Ne bucură faptul că încheiem această lună cu o recunoaștere a creșterii calității serviciului oferit de noi, precum și cu o rată bună de colectare. Este, de asemenea, important că ni se reconfirmă zilnic cât de mult au nevoie comunitățile să se debaraseze corect de aceste deșeuri, să aibă la îndemână soluții rapide de colectare selectivă, în concluzie, să beneficieze de acest serviciu gratuit furnizat de Asociația RoRec alături de partenerii săi”, ne spune Simona Ghiga, reprezentantul unui operator local de colectare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *