Alba Iulia premiază excelența! Premii pentru elevii de 10 la bacalaureat

Primăria municipiului Alba Iulia premiază excelența în educație. După recunoașterea meritelor celor 10 copii care au avut 10 la Evaluarea națională, este rândul celor cu 10 perfect la examenul de bacalaureat. Alba Iulia se poate mândri cu 3 tineri care provin din liceele orașului și care au reușit zecele perfect. Doi dintre ei, Ștefania Maria Ghișa și Dragoș Socol provin de la Colegiul Național “Horea, Cloșca și Crișan”, iar Mălina Vasilica Avrămuț de la Colegiul Național Militar “Mihai Viteazul”.

Rezultatele lor au fost recompensate cu premii în cadrul evenimentului Gala premiilor preuniversitare.

Muncă, muncă din nou și, în pauze, tot muncă este „rețeta” pentru performanță. Totul dublat de o seriozitate pe care ne e greu să ne imaginăm că o vom găsi la niște copii. Dar avem, aici, lângă noi, cele mai bune exemple posibile. Aplauze pentru fiecare din ei, pentru acești tineri dar și pentru dascălii care i-au îndrumat.

Sunt convins că îi avem în față pe cei care vor schimba lumea, ne vor inspira și motiva pe noi toți. Felicitări, încă o dată, dragii mei, acum e rândul vostru să arătați tuturor ce știu, ce vor și ce pot face niște campioni!” – Voicu PAUL, viceprimar cu atribuții de primar

Efortul lor a fost susținut de profesorii coordonatori pentru fiecare materie de examen și este important să le apreciem și să recunoaștem munca depusă la clasă și numai. Este vorba despre Carmen Busuioc (limba și literatura română), Rodica Băruță (chimie), Andreea Rotche (istorie), Livia Dioșan (logică, argumentare și comunicare), Dorin Bora (matematică) toți de la Colegiul Național “Horea, Cloșca și Crișan” și Cosmina Mircea (limba și literatura română), Maria Hodor (matematică), Gabriela Dorina Filipescu (fizică) de la Colegiul Național Militar “Mihai Viteazul”.

Premiile acordate au fost de 3.500 lei net pentru fiecare elev și 500 lei pentru fiecare profesor coordonator. Fondul total al premiilor a fost de 15.466 lei.

Evenimentul a fost derulat vineri, 17 iulie, de la ora 11:00 la Muzeul Principia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *