Noul Coronavirus a făcut o nouă victimă la Alba Iulia. O femeie de 39 de ani a murit astăzi la Spitalul Județean de Urgență

O femeie, în vârstă de 39 de ani, a fost adusă în dimineața zilei de duminică, 21 iunie, la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Alba Iulia, cu simptome specifice de COVID-19 (febră 38,1 °C, dispnee, tuse seacă, paloarea tegumentelor cu debut de trei zile).

De la Unitatea de Primiri Urgențe a fost transferată în compartimentul Anestezie și Terapie Intensivă din cadrul izolatorului SJU Alba Iulia, singură într-un salon, cu diagnostic bronhopneumonie bilaterală covid, insuficiență respiratorie acută, șoc septic, MSOF. Starea pacientei s-a depreciat brusc, prezentând un stop cardio-respirator și necesitând resuscitare cardio-respiratorie, intubație, ventilație mecanică și suport inotrop.

Pacienta a fost confirmată duminică după-masa cu COVID-19, boală cauzată de infectarea cu noul coronavirus SARS-CoV-2, în urma analizelor efectuate în cadrul laboratorului SJU Alba Iulia. Femeia a decedat in cursul zilei de luni, în ciuda eforturilor depuse de medici pentru a-i salva viața.

Biroul de presă al SJU Alba Iulia

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *