AJUTĂ ALBA! ALBA TE AJUTĂ! Campanie a Fundației Comunitare Alba

AJUTĂ ALBA! ALBA TE AJUTĂ!

Fundația Comunitară Alba a demarat săptămâna trecută Campania „Ajută Alba! Alba te ajută”, o campanie Anti-COVID-19 prin care au ajuns în județul Alba, până în prezent, materiale medicale de cca 100.000 lei destinate luptei cu pandemia, constând în combinezoane, măști, mănuși și alcool sanitar.

Cum putem ajuta, ÎMPREUNĂ, comunitatea?

– identificăm NEVOI locale ale unităților medicale sau ale altor autorități implicate în lupta Anti-COVID-19 și căutăm stocuri și furnizori serioși care să le onoreze;

– strângem FONDURI pentru a-i ajuta pe aceia care nu au bugete sau au bugete insuficiente pentru a se dota cu materialele și echipamentele de protecție necesare;

– strângem fonduri pentru a achiziționa VENTILATOARE PULMONARE, vitale pentru perioada următoare.

Persoanele fizice pot face donații într-unul din conturile de mai jos, de asemenea și persoanele juridice (cu mențiunea că putem încheia în prealabil contracte de sponsorizare). Conturile sunt deschise de Fundația Comunitară Alba la Banca Transilvania (SWIFT: BTRLRO22):

– cont RON: RO12BTRLRONCRT00U0000904

– cont EUR: RO78BTRLEURCRT00U0000901

– cont USD: RO91BTRLUSDCRT00U0000902

TOATE FONDURILE OBȚINUTE ASTFEL VOR FI FOLOSITE INTEGRAL ȘI TRANSPARENT ÎN LUPTA CU COVID-19 ÎN JUDEȚUL ALBA. Fundația Comunitară nu va reține NICI MĂCAR UN LEU pentru costurile administrative ale acestei campanii.

Pentru orice informații, putem fi contactați:

– telefonic: 0785 370 270

– prin e-mail: contact@fundatiacomunitaraalba.ro

– pe Facebook: Fundatia Comunitara Alba

Fundația Comunitară Alba activează de 10 ani în comunitate, având un focus important pe dezvoltarea tinerilor ca membri valoroși ai societății și pe dezvoltarea unor abilități importante pentru viitorul lor profesional. Prin programe precum Change Makers și YouthBank (Alba are cel mai longeviv program din România, parte a unei rețele internaționale ce acoperă 4 continente), în fiecare an din ultimii 10, sute de liceeni au devenit lideri în generația lor, iar proiectele realizate de ei și finanțate de Fundație au avut peste 28.000 de beneficiari.

Fundația Comunitară Alba este parte a rețelei naționale din care fac parte 19 Fundații Comunitare (Alba, Bacău, Banatul Montan, Brașov, București, Buzău, Cluj, Covasna, Dâmbovița, Galați, Iași, Mureș, Odorheiu Secuiesc, Oradea, Prahova, Sibiu, Timișoara, Țara Făgărașului și Vâlcea), implicate în ample campanii de strângeri de fonduri pentru echiparea

spitalelor locale și a personalului medical sau de intervenție în lupta cu COVID-19. Prin munca în rețea, Fundațiile Comunitare au acces în timp real la furnizori de încredere și stocuri de materiale și echipamente medicale, facilitând obținerea lor de către cei care au nevoie de ele.

Vă mulțumim anticipat pentru susținere!

#AjutaAlba #AlbaTeAjuta #AntiCOVID19

#FundatiaComunitaraAlba #VaFiBine

#StamAcasa #Responsabilitate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *