APA CTTA sfătuiește clienții să evite vizitele la sediile companiei și limitarea contactului cu angajații ei

Având în vedere situația actuală la nivel national și în temeiul prevederilor deciziilor CNSSU, referitoare la măsurile de protecție ce se impun împotriva răspândirii virusului COVID-19, si pentru evitarea aglomerărilor ce se pot forma, SC APA CTTA SA ALBA a luat măsuri pentru limitarea contactului direct între clienți și angajații săi.

Astfel, clienții si colaboratorii nostri, sunt sfătuiţi să evite pe cât posibil vizitele la sediile aparţinând SC APA CTTA SA ALBA şi să apeleze cu prioritate la variantele on-line sau telefonice de interacţiune cu compania, fie că vorbim despre plata facturilor, sesizări, sau transmiterea unor documentații. Se poate apela la varianta electronică pentru plata facturilor , https://contulmeu.apaalba.ro/ sau la punctele de încasare ale colaboratorilor „Payzone” si „Un-Doi”, adresele acestora le puteti gasi accesand site-ul nostru www.apaalba.ro , mai precis http://apaalba.ro/modalitati-de-plata/. Totodata va comunicam ca datorita acelorasi masuri restrictive în lunile martie si aprilie nu se vor efectua citiri ale aparatelor de măsura în teren. Facturarea, în aceasta perioadă, se va face pe bază de estimare. Clienții care doresc să-și transmită autocitiri, o pot face în perioada 25-30 a lunii, pe portalul on-line al societății .

De asemenea, va atragem atenția că în ultima perioadă au fost reclamate situații în care diverse persoane au pretins a fi angajați ai Companiei și au solicitat sume de bani pentru diverse lucrări la rețelele de distribuție a apei potabile, aflate în interiorul apartamentelor, angajații Companiei de Apă au dreptul să intervină doar pe rețeaua publică de alimentare cu apă și de canalizare, nu și pe cea privată!!

Vă mulțumim pentru înțelegere și colaborare și vă dorim, tututor, multă sănătate!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *