Bazinul olimpic se închide până în 31 martie. Piața Volantă își întrerupe activitatea. Măsuri luate de CLSU Alba Iulia

Comitetul Local pentru Situații de Urgență al Municipiului Alba Iulia întrunit astăzi, 11.03.2020, la solicitarea Viceprimarului cu atribuții de Primar al Municipiului Alba Iulia a emis următoarele hotărâri și recomandări:
1. Bazinul olimpic va suspenda accesul publicului în perioada 12 – 31 martie, cu posibilitate de prelungire.

2. Până la data de 31 martie 2020 nu se vor organiza activități în talciocul și piața volantă Alba Iulia. 

3. Centrul de zi pentru persoane vârstnice și Centrul de zi pentru copii “Sf. Maria” își vor suspenda activitatea cu publicul până la data de 31.03.2020, cu posibilitatea de prelungire.

4. Piața și hala agroalimentară Centru vor funcționa sub supraveghere de specialitate.5. Societatea de Transport Public Alba Iulia și companiile de taximetrie vor intensifica acțiunile de dezinfecție. Se vor aplica prevederile Hotărârii nr. 6/2020 a Comitetului Național pentru Situații Speciale de Urgență, respectiv dezinfectarea frecventă a spațiului (ex. bare și suporți de susținere, uși, scaune, mânere ale ușilor – interior și exterior, ș.a.), de preferat la finalizarea traseului.

6. Centrele de servicii pentru persoane cu nevoi speciale operate de Centrul Maria Beatrice, ACAS, Filantropia Ortodoxă, ș.a., își vor continua activitatea pe proprie răspundere și vor fi obligate să obțină acordul privind condițiile de funcționare în această perioadă din partea DSP Alba.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *