Lucrările de relocare a Firului I au fost reprogramate pentru 11 martie

COMUNICAT

         Lucrările de relocare a aducțiunii de apă potabilă DN800 (FIR I), în zona Pârâul Iovului, prevazute inițial pentru data de 09.03.2020, suntem nevoiți să le reprogramăm pentru 11.03.2020, începand cu ora 22.00, din cauza conditiilor meteo ce nu permit o bună desfașurare a acestora. Astfel, se va intrerupe alimentarea cu apă potabilă pentru consumatorii din Sântimbru Gară si Sântimbru Fabrica, cât și pentru operatorii economici ce-și desfașoară activitatea pe tronsonul Pârâul Iovului – SP Galda, care vor fi anunțați și telefonic.

        Estimăm durata întreruperii la cca. 40 de ore, iar a reluarea furnizării pot aparea local depășiri ale parametrului turbiditate, fiind nevoiti să procedăm la purjarea apei (spălări locale), pînă la încadrarea acesteia în parametrii de calitate, situație în care rugăm clienții, să folosească apa numai in scopuri menajere.

         Eventualele perturbații, precum și zona în care ele apar, vă rugăm să le semnalați imediat Dispeceratului  Alba Iulia la numarul de telefon : 0258 – 834501,  în vederea intervenției.

       Vă mulțumim pentru înțelegere și ne cerem scuze pentru disconfortul creat!

Conducerea SC APA CTTA SA Alba

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *