English 4 Kids la Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba

Consiliul Județean Alba și Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba anunță o nouă ediție a proiectului 1.21. English 4 Kids, un proiect ce are ca scop derularea unor activități care să-i familiarizeze pe copii cu serviciile de bibliotecă, cu împrumutul de carte și cu atmosfera de învățare prin joc.

Ediția lunii februarie a proiectului 1.21. English 4 Kids se va desfășura în data de 12 februarie 2020, la Secția pentru copii a Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba. Timp de o oră, în intervalul orar 17:00 – 18:00, copiii vor putea lua parte la activități educative, creative și recreative, toate având ca obiectiv dobândirea de noțiuni de limbă și civilizație engleză. Tema lunii februarie este La restaurant și va fi abordată prin intermediul unor prezentări de carte, jocuri educative, cântecele sau vizionare de filmulețe tematice.

Îndrumați de bibliotecarele Secției pentru Copii, alături de echipa de voluntari a bibliotecii, participanții se vor bucura de lumea frumoasă a cărților și vor participa la o serie de activități de dezvoltare a abilităților de comunicare în limba engleză. Din program nu vor lipsi momentele de relaxare prin lectură, cântec și dans, menite să aducă în atenția celor prezenți câteva dintre cărțile specifice acestui gen de activități. Astfel de întâlniri în spațiul cărții le oferă copiilor șansa nu numai de a-și însuși noi cunoștințe și noi experiențe ci și de a lega noi prietenii.

Proiectul 1.21. English 4 Kids face parte din programul 1 USER, program aprobat de Consiliul Județean Alba în cadrul Proiectului de management 2017 – 2020.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *