Facilități fiscale pentru contribuabilii care înregistrează debite restante la bugetul local

MUNICIPIUL SEBEȘ

A N U N T

Municipiului Sebeș informează contribuabilii, persoane fizice și juridice, că în baza proiectului inițiat de primarului Dorin Nistor, prin Hotărârea Consiliului Local nr. 258 din data de 31.10.2019, s-a aprobat acordarea unor facilități fiscale pentru contribuabilii care înregistrează debite restante la bugetul local, în sensul anulării accesoriilor înregistrate în cazul obligațiilor bugetare principale restante la 31.12.2018.

Facilitatea fiscală acordată constă în scutirea integrală a majorărilor de întârziere aferente debitului principal restant la data de 31 decembrie 2018, cu condiția achitării obligațiilor bugetare principale și accesoriile cu termene de plată între data de 1 ianuarie 2019 și 15 decembrie 2019, inclusiv .

Precizăm că scutirea integrală a majorărilor de întârziere se acordă pentru debitele restante aferente impozitului/taxei pe clădiri, a impozitului /taxei pe teren, impozitului asupra mijloacelor de transport, sumelor provenite din chirii, redevențe, taxe de timbru, precum și alte taxe cuvenite bugetului local al Municipiului Sebeș.

Pentru orice detalii privind procedura de acordare a facilităților fiscale vă puteți adresa personalului Direcției Venituri din cadrul Municipiului Sebeș, la sediul din Piața Primăriei nr.1, începând cu data de 01.11.2019.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *