ZIUA CULTURII NAȚIONALE. marcată de Teatrul de Păpuși „Prichindel” cu spectacolul „Crăiasa Zăpezii”

COMUNICAT DE PRESĂ

10 ianuarie 2023

Teatrul de Păpuși „Prichindel” vă invită să sărbătorim împreună, prin teatru, o zi specială pentru noi toți, ca români, pentru noi, ca artiști: ZIUA CULTURII NAȚIONALE. Așadar, în 15 ianuarie 2023, de la orele 12:00, vă așteptăm la Sala 67 a Teatrului de Păpuși „Prichindel” pentru a urmări spectacolul „Crăiasa Zăpezii”, regia Oana Leahu. Un spectacol feeric, plin de candoare, de culoare și muzicalitate, care încântă privirea și sensibilizează mintea și sufletul.

Biletele pot fi achiziționate de la casieria teatrului, de luni până vineri, între orele 9:00 și 14:00 sau online, de pe site-ul teatrului: www.teatrulalba.ro.

Prețul biletelor este de:

  • 7 lei pentru copii
  • 15 lei pentru studenți și pensionari
  • 28 lei pentru adulți.
  • persoanele cu dizabilități beneficiază de intrare gratuită.

Așa cum facem de fiecare dată, începând cu luna ianuarie dăm curs proiectelor noastre, aducând în fața voastră, dragi copii, povești frumoase, pilduitoare și care să vă ofere multă bucurie. Pregătim spectacole noi, readucem pe scenă spectacole care au avut mare succes la public, organizăm ateliere de teatru, lecții de teatru și, bineînțeles, festivalul poveștilor pentru copii și oameni mari. Toate acestea pentru a vă oferi un 2023 teatral cu diversitate educativă și culturală.

Ca să aflați din timp de toate proiectele noastre, nu trebuie decât să fiți alături de noi și să ne urmăriți fie pagina de facebook – https://www.facebook.com/teatruldepapusiprichindelalbaiulia, fie site-ul teatrului: www.teatrulalba.ro.

Vă așteptăm cu drag!

Cristina Smadea,

Secretar literar

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *