ÎNSCRIERILE PENTRU CONCURSURILE DE ADMITERE LA ȘCOLILE DE AGENȚI DE POLIȚIE, Continuă

Tinerii care doresc să devină polițiști mai au la dispoziție aproape două luni pentru a se înscrie la concursurile de admitere în școlile de agenți de poliție. Data limită pentru înscriere este 15 noiembrie, iar concursurile vor avea loc în ianuarie 2020.

În această perioadă, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba recrutează candidați pentru participarea la sesiunea de admitere care va fi organizată în ianuarie 2020, în instituţiile de învăţământ postliceal, după cum urmează:

a) concursul de admitere la Şcoala de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” Câmpina și Şcoala de Agenţi de Poliţie „Septimiu Mureşan” Cluj-Napoca;

b) concursul de admitere la Şcoala de Pregătire a Agenţilor Poliţiei de Frontieră „Avram Iancu” Oradea (în situaţia în care candidaţii nu au domiciliul într-un judeţ limitrof frontierei de stat);

Pentru această sesiune de admitere sunt disponibile 765 de locuri (din care 22 sunt alocate pentru rromi și 10 pentru alte minorități) la Școala de Agenți de Poliție „Vasile Lascăr” Câmpina, 162 de locuri (din care 3 sunt alocate pentru rromi și 3 pentru minorități), la Școala de Agenți de Poliție „Septimiu Mureșan” Cluj Napoca și 150 de locuri (din care 3 sunt alocate pentru rromi și 3 pentru minorități), la Şcoala de Pregătire a Agenţilor Poliţiei de Frontieră „Avram Iancu” Oradea.

Locurile la instituțiile de învățământ care formează personal pentru Ministerul Afacerilor Interne sunt comune pentru femei și bărbați.

Cererile de înscriere ale candidaţilor pentru concursul de admitere la unitățile de învățământ postliceal ale M.A.I. (Şcoala de Agenţi de Poliţie „Septimiu Mureşan” Cluj Napoca, Şcoala de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” Câmpina şi Şcoala de Pregătire a Agenţilor Poliţiei de Frontieră „Avram Iancu” Oradea) pentru sesiunea ianuarie 2020, se primesc până la data de 15.11.2019.

Data limită până la care candidaţii vor depune dosarul de recrutare în volum complet este 04.12.2019.

Detalii cu privire la condiţii, depunerea dosarelor de înscriere precum şi alte informaţii de interes pot fi obţinute, de către persoanele interesate, consultând anunţul publicat pe pagina de internet a IPJ Alba, în secţiunea „Carieră – admitere în şcolile de poliţie” – https://ab.politiaromana.ro/ro/cariera/admitere-in-scolile-de-politie.

Pentru informare şi înscriere la una dintre instituţiile prezentate în anunţ, persoanele interesate se vor prezenta la Serviciul Resurse Umane din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, cu sediul în municipiul Alba Iulia, str. Piața Ion I.C. Brătianu, nr. 1B, județul Alba, în zilele lucrătoare de luni până vineri, în intervalul orar 10:00-14:00. Relaţii suplimentare se pot obţine zilnic, în acelaşi interval orar, la telefon 0258806161, interior 20112.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *