Teatrul de Păpuși „Prichindel” – invitat la cea de-a III-a ediție a Festivalului Stradal „WonderPUCK” Cluj-Napoca

Trupa teatrului va susține în data de 14 septembrie 2019, de la orele 12.30, pe scena mare din Piața Unirii din Cluj-Napoca, spectacolul „Prințesa Zulufina”, în regia și adaptarea lui Cristian Pepino, după o poveste scrisă de Baroneasa d’Aulnay.

Ne dorim ca toți aceia care ne vor fi spectatori să se bucure de un spectacol plin de voie bună (avem chiar și un personaj cu un astfel de nume), de personaje simpatice și multă aventură.

Echipa care a construit acest spectacol este formată din: Cristian Pepino – regizor artistic, Vlad Tănase – scenograf, Dan Bălan – compozitor, Teodora Popa, Viorica Boda, Irina Melnic, Ramona Benchea Mincu, Cătălina Mihăilă, Mădălin Costea și Rareș Bogdan Porca – actori, Elena Madaras – regizor tehnic, Ovidiu Tămășan – operator lumini, Călin Popa – maestru de lumini, Florin Andrea – maestru de sunet, Răzvan Laszlo – mașinist, Mirela Tămășan – croitoreasă, Marin Goia – tâmplar. Ioana Bogățan – manager.

Sperăm că soarele ne va zâmbi tuturor și că îi va îndemna pe cât mai mulți să poposească în Piața Unirii din Cluj-Napoca pentru o inefabilă întâlnire cu Prințesa Zulufina, cu Voiebună, cu Zburlici, cu Căpcăunul, cu multe alte personaje din poveste, pentru că, așa cum declară organizatorii: „WonderPUCK” este despre copilul din noi, dar mai presus de toate, este despre a fi împreună.

Cristina Smadea,

Secretar literar

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *