31 de medalii, obținute de CS Unirea Alba Iulia la Campionatul Național de Powerlifting


CS Unirea Alba Iulia a stabilit un record pentru județul Alba, la Campionatul Național de Powerlifting prin cei 6 sportivi legitimați. Sportivii noștri au obținut, în total, 31 de medalii, în condițiile în care, potrivit regulamentului, fiecare participant are posibilitatea să obțină mai multe distincții, la fiecare stil – genuflexiuni, împins din culcat și îndreptări.  Recent, în weekend, 6-7 aprilie, la Timișoara, în cadrul Campionatului Național de Powerlifting, M+F, Juniori II, Juniori I (Tineret), Seniori, sportivii au înregistrat cea mai bună performanță din istoria clubului la o astfel de competiție. Campionatul a reunit 91 de sportivi/sportive de la 18 structuri afiliate Federației Române de Powerlifting. CS Unirea Alba Iulia a obținut locul 1 pe echipe.

Rezultate SENIORI:

Cioflică Andrei (categoria 74 kg): 3 – locuri 1; 1 – loc 2;
Buciuman Cătălin Aurelian (categoria 74 kg): 1 – loc 1; 3 – locuri 2;
Avram Laurențiu (categoria 83 kg): 1 – loc 1; 3 – locuri 2;
Irimie Andrei (categoria 93 kg): 3 locuri 1;
Turuş Dan Ion (categoria 120 kg): 1 loc 3;
Catarambă Alexandru (categoria + 120 kg): 3 locuri 3.

Rezultate TINERET:

Buciuman Cătălin Aurelian (categoria 74 kg) – 4 locuri 1;
Turuş Dan Ion (categoria 120 kg) – 4 locuri 2.

Rezultate JUNIORI II:

Catarambă Alexandru (categoria + 120 kg) – 4 locuri 1.

”Și la Timișoara, și în toată țara, sportul albaiulian este reprezentat cu cinste. Ne așteptam la rezultate frumoase de la această competiție, dar numărul medaliilor a depășit așteptările. Felicit toți sportivii și pe antrenorul lor, Ovidiu Pănăzan, președinte al Federației Române de Powerlifting”, a spus directorul CS Unirea Alba Iulia, Corneliu Mureșan.

Powerliftingul este un sport în care se încearcă ridicarea unei greutăți maxime în trei stiluri diferite, respectiv genuflexiuni, împins din culcat și îndreptări. Sportivii beneficiază de trei încercări în fiecare stil de ridicare. Competiția se desfășoară în general pe categorii de vârstă și greutate și este câștigată de sportivul care obține cumulat cel mai mare total, în calcularea totalului fiind luată în considerare doar repetarea maximală pentru fiecare tip de ridicare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *