Marketing one on one. Eveniment la Universitatea 1 Decembrie 1918

Cercul de Marketing al Universităţii „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia organizează în perioada 28 – 29 martie 2019, în intervalul 10.00 – 13.00, evenimentul Marketing one on one (MARKETING 1/1).

Evenimentul, aflat la prima ediție, se adresează deopotrivă elevilor și studenților, cât și pasionaților de marketing. Acesta oferă publicului larg șansa de a intra în contact cu lumea Marketing-ului, atât prin intermediul unor workshop-uri și training-uri, cât și prin intermediul unui concurs creativ, cu premii, adresat elevilor și studenților, toate oferind un cadru de dialog prielnic dezvoltării profesionale. Pe tot parcursul evenimentului, participanții vor descoperi cele mai noi secrete din acest domeniu aflat în continuă dezvoltare.

Prima zi a evenimentului, 28 martie 2019, adresată în special elevilor pasionați de marketing, va fi împărțită în două secțiuni:

  • Prima secțiune, denumită Alumni UAB, îi va avea invitați pe:

1. Lucian Docea – Reprezentant ONG

2. Ionuț Bena – Manager de Marketing, Savini Due

3. Adriana Vlăzan – Digital Marketing Manager, Orange Tree

4. Robert Marian – Antreprenor, Alba Sport Vision

Aceștia vor modul în care urmarea unei specializări de marketing i-a dus către o carieră de succes.

  • A doua secțiune, Concurs Creativ, prin care elevii, coordonați de către studenți, sunt provocați să demostreze că ideile lor pot face parte din următoarea Prezentare de companie folosită de către una dintre organizațiile de succes din județul nostru.

Calendarul Concursului Creativ este următorul:

  • 04 – 10.03.2019 – Inscrierea participanților la concurs
  • 11.03.2019 – Stabilire echipe
  • 11 – 27.03.2019 – Realizare + trimitere Prezentare Power Point
  • 28.03.2019 – Desfășurarea concursului: susținerea prezentărilor, evaluarea și premierea câștigătorilor

Cea de-a doua zi, 29.03.2019, adresată în special studenților și pasionaților de marketing, se va desfășura sub forma unor worshop-uri și iî va avea ca invitați pe:

1. Iulia Guș –Marketing Manager, Hotel Transilvania din Alba Iulia

2. Adriana Vlăzan – Digital Marketing Manager, Orange Tree

Cele două invitate ne vor face un update pentru domeniul marketingului.

Gazda evenimentului va fi Cercul de Marketing al UAB. Din anul 2009, în cadrul Universităţii „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia, îşi desfăşoară activitatea Cercul de Marketing. Membrii Cercului sunt studenţi ai specializării Marketing şi nu numai, pasionaţi de acest domeniu. Printre activităţile desfăşurate de către aceştia se numără: vizite de studiu la companii şi agenţii de publicitate, realizarea de studii de piaţă, organizarea de workshop-uri pe diferite teme cu invitaţi din mediul de afaceri local și național. Coordonatorii Cercului de Marketing sunt Conf.univ.dr. Andreea Muntean, Conf.univ.dr. Carmen Paştiu şi Lect.univ.dr. Silvia Maican.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *