MUNICIPIUL SEBEȘ: ANUNȚ DE INTERES PUBLIC

Primăria Municipiului Sebeș informează cetățenii că, în conformitate cu Hotărârea Guvernului României din data de 9 martie 2020, în perioada 11-22 martie 2020 va fi suspendat procesul de învățământ preșcolar, primar, gimnazial, liceal, postliceal și profesional din Municipiul Sebeș.

De asemenea, persoanele fizice și operatorii economici au obligația de a respecta și de a pune în aplicare măsurile dispuse de autoritățile din domeniul sănătății publice, pentru prevenirea și limitarea răspândirii infecțiilor cu virusul COVID-19 (Coronavirus).

Informăm cetățenii că au la dispoziție numărul de urgență 112 sau numărul scurt al Poliției Locale Sebeș 0358919, pentru a solicita ajutor sau informații.

Primăria Municipiului Sebeș face apel către toate persoanele care s-au întors din Italia, precum și din țări afectate de îmbolnăviri cauzate de virusul COVID-19 (Coronavirus) să se autoizoleze la domiciliu și să respecte toate recomandările instituțiilor publice de sănătate.

În Municipiul Sebeș nu a fost înregistrat, până la această dată, niciun caz de îmbolnăvire cauzat de virusul COVID-19 (Coronavirus), toate măsurile și informațiile fiind în scopuri preventive.

Pentru a preîntâmpina răspândirea COVID-19 (Coronavirus), vă îndemnăm la calm și vă rugăm să respectați următoarele măsuri minimale:

–          Rămâneți acasă când sunteți bolnav, cu excepția cazurilor de îngrijire medicală.

–          Acoperiți-vă gura și nasul în timpul tusei și strănutului cu un șervețel, apoi aruncați șervețelul în coșul de gunoi.

–          Spălați-vă des pe mâini cu apă și săpun, cel puțin 20 de secunde, în special după ce mergeți la baie, înainte de a mânca, după ce vă suflați nasul, tușiți sau strănutați.

–          Evitați să vă atingeți ochii, nasul și gura cu mâinile nespălate.

–          Curățați și dezinfectați zilnic suprafețele și obiectele atinse frecvent.

Vă mulțumim!

PRIMARUL MUNICIPIULUI SEBEȘ,

DORIN NISTOR

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *