Universitatea ”1 Decembrie 1918” din Alba Iulia își suspendă cursurile în perioada 11 – 22 martie 2020

Conducerea Universității ”1 Decembrie 1918” din Alba Iulia a decis suspendarea cursurilor în perioada 11 – 22 martie 2020, ca măsură de prevenție în cazul epidemiei de coronavirus. Cursurile se vor desfășura on-line sau vor fi recuperate, după caz. Activitatea administrativă din cadrul Universității se va desfășura normal. Mai multe detalii vor fi comunicate în cursul zilei de 11 martie 2020 pe pagina web a instituției, www.uab.ro.

✅ Se face apel către toți membrii comunității academice (personal didactic, didactic auxiliar, administrativ, studenți, masteranzi, doctoranzi) să respecte cu strictețe recomandările de igienă individuală și colectivă.

✅ Se recomandă evitarea, pe cât posibil, a oricăror deplasări între localități și în exteriorul județului Alba, mai ales cu mijloacele de transport în comun. Studenții internaționali sunt sfătuiți să evite deplasarea spre țările de proveniență.

✅ Cabinetul Medical al UAB stă la dispoziția studenților și a întregului personal al UAB. Adresăm rugămintea ca oricine manifestă simptomatologia specifică să se adreseze de urgență Serviciului 112 sau să se prezinte la Cabinetul Medical al UAB (Corp D, parter).

❌ La nivelul Conducerii UAB se va monitoriza evoluția situației din județul Alba și din țară, urmând să se ia alte decizii în funcție de evoluția evenimentelor.http://anunturi.uab.ro/index.php?a=172

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *