Problema parcărilor din Alba Iulia mai poate fi rezolvată doar de AUR. Ce NU au reușit celelalte partide, vedem cu toții!(P.E.)

Sunt Călin Matieș, candidatul AUR la Primăria Alba Iulia și vă spun, cu mâna pe inimă, că eu nu îmi pot parca mașina pe promisiuni. Am nevoie, ca mii și mii dintre dumneavostră, de locuri de parcare.

Aud, de ani întregi, de această problemă. Ce nu văd, sunt rezultatele, că de povești suntem sătui.

Rând pe rând sau împreună, celelate partide au fost la butoanele orașului, la Primărie și Consiliul Local. Și au avut la dispoziție ani întregi să găsească soluții, să le implementeze și să nu mai chinuie proprietarii de autoturisme.

Ca albaiulieni, în anul 2024, am ajuns în situația în care, de câte ori ieșim din casă cu treabă, să ne punem aceeași întrebare: “Mergem, dar avem unde parca?”

Soluțiile, în opinia mea, sunt mai simple decât promisiunile neonorate. Orașul are nevoie musai de parcări subterane și supraterane. Există locuri care se pretează excelent pentru astfel de investiții. De ce nu profităm, spre exemplu, de zona pieței din Centru, acolo unde clădirea existentă deja poate fi reconfigurată?

De ce, și nu înțeleg asta, nu s-a realizat o parcare în zona cinematografului Columna? Era firesc, era necesar. Tot ce a făcut administrația aici a fost să transforme clădirea în centru multifunctional. Nu trebuie să fi inginer ca să îți dai seama că pe lângă criza actuală a parcărilor din zonă, se va suprapune o altă criză generată de activitatea acestui centru.

Ori, de ce nu s-au găsit, din timp, alternative pentru locurile de parcare care au dispărut de pe loturile de mobilitate? Exemplele de “așa, nu!” sunt nenumărate iar cei care trag ponoasele sunt albaiulienii plătitori de taxe.

În 9 iunie, pe jos ori cu mașina (asta dacă avem unde să o lăsăm), suntem obligați să mergem la vot. E singura variantă pentru a taxa neputința, nepăsarea și nepriceperea.

A venit clipa în care un oraș de AUR, așa cum este Alba Iulia, să fie administrat pe măsură: cu mintea, cu inima și cu mult suflet. Toate la un loc!

Călin Gheorghe Matieș

Candidatul AUR la Primăria Municipiului Alba Iulia

Material realizat de Emma ART SRL la comanda Partidului Alianța pentru Unirea Românilor , CMF 21240330.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *