VREI SĂ INVESTIM ÎN VIITOR? DOAR ÎMPREUNĂ!(P.E.)

Și tu ești bunic sau părinte? Atunci trebuie să ne întrebăm sincer: De ce ne mai trimitem copiii la școală? De ca să mai facă un liceu, o facultate? De ce să își mai piardă nopțile învățând sau să mai treacă prin stresul examenelor?

De ce ne mințim copiii ca trebuie să învețe, dacă o dată la patru ani, când chiar contăm și noi, votăm în fruntea primăriei pe unul care și-a furat diploma de doctorat?! Ce rost mai are truda copiilor noștri dacă susținem prin votul nostru, al adulților, un sistem de plagiatori, care fură examene, lucrări, posturi?!

Când suntem onești? Când le spunem copiilor să învețe ca să ajungă ceva în viață sau când votăm plagiatorii/hoții în fruntea unei primării? Te rog ca tu să îți faci treaba cu onestitate și discernământ acolo, singur, cu ștampila în mână și imaginea copilului tău învățând! Sunt convins că vei alege CORECT!

De restul ne ocupăm noi! Educația este fundamentul dezvoltării noastre. Prin construirea a 4 NOI GRĂDINIȚE ȘI CREȘE în Alba Iulia, mă angajez să oferim cele mai bune condiții pentru cei mici și să asigurăm un start în viață pe măsura așteptărilor fiecărui părinte. Pentru un START CURAT în Alba Iulia!

Vrem un sistem de educație corect! Atunci cere-l și tu prin vot! Și de restul ne ocupăm ÎMPREUNĂ!

Călin Gheorghe Matieș

Candidatul AUR la Primăria Municipiului Alba Iulia

Material realizat de Emma ART SRL la comanda Partidului Alianța pentru Unirea Românilor , CMF 21240330.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *