A fost prezentat a Master Planul actualizat pentru serviciile de apă și apă uzată în județul Alba 2025-2050. Comunicat

Astazi, 04.06.2024, a avut loc la Sala Senatului Universității „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia, o sesiune de prezentare a Master Planului actualizat pentru serviciile de apă și apă uzată în județul Alba 2025-2050 și a stadiului de implementare a Proiectului„Reabilitarea și extinderea sistemelor de apă și apă uzată în județul Alba”.
În cuvântul de deschidere,  directorul general al SC APA CTTA SA ALBA,  dl Cornel Stefan Bardan a mulțumit în primul rând prezenței d lui Chivu Andrei, Director General Direcția Generală Program Dezvoltare Durabilă, d lui Ion Dumitrel Președinte Consiliul Județean Alba, d lui Nicolae Albu Prefectul județului nostru, d lui Florin Aitai Președintele Consiliului de administrație și nu în ultimul rand,  gazdei noastre d lui Breaz Daniel, rectorul Universității 1 Decembrie 1918 din Alba Iulia.
Master Planul Actualizat are ca obiective identificarea investițiilor necesare pentru sistemele de apă și canalizare din Județul Alba, precum și asigurarea unei strategii pe termen scurt, mediu și lung de dezvoltare a serviciilor oferite în vederea creșterii eficienței Operatorului Regional și furnizării de servicii conform
standardelor la costuri de producție cât mai reduse.
Proiectul „Reabilitarea și extinderea sistemelor de apă și apă uzată în județul Alba, 2014-2020” a beneficiat de finanțare nerambursabilă din Fondul de Coeziune al Uniunii Europene, prin Programul Operațional Infrastructură Mare 2014-2020, în perioada 31 august 2017 – 31 decembrie 2023. La acest moment, operatorul S.C. Apa C.T.T.A. S.A. Alba continuă implementarea proiectului cu finanțare din Fondul European pentru Dezvoltarea Regională, prin Programul Dezvoltare Durabilă 2021-2024. 
Le multumim tuturor pentru prezenta, colaborare si susținere în dezvotarea serviciilor oferite de către societatea noastra în județul Alba, fapt care ne încurajează să continuăm în identificarea obiectivelor și investițiilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *