Viața fără bani, tema lunii mai la Seratele Bibliotecii

COMUNICAT DE PRESĂ

Finalul lunii mai aduce pentru cei interesați o nouă ediție a proiectului 3.31 Seratele Bibliotecii. Proiectul este rodul unei vechi colaborări dintre Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba și o entitate culturală a societății civile – Asociația „Sfânta Maria Magdalena” din Oarța de Sus. Alături de alte proiecte din programul managerial, 3.31 Seratele Bibliotecii contribuie la transformarea bibliotecii într-un spațiu multicultural, al dialogului, spațiu în care fiecare membru al comunității are posibilitatea să se manifeste prin schimburi de idei, să se informeze pe o temă de interes, să propună teme, să lectureze, să creeze și să-și dezvolte personalitatea.

Vineri, 31 mai 2024, de la ora 18:00, cei interesați pot participa la Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba, la dezbaterea cu tema „Viața fără bani”, o temă de continuă actualitate. Alături de intervențiile celor prezenți la tema dată, moderate de părintele Pimen de la Oarța de Sus, bibliotecara Liudmila Cioflică va prezenta cărțile tematice ce pot fi împrumutate de la bibliotecă.

Proiectul 3.31 este organizat de Consiliul Județean Alba și Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba, în parteneriat cu Asociația „Sfânta Maria Magdalena” Oarța de Sus. Participarea la eveniment este liberă iar cei prezenți se pot bucura și de frumoase momente muzicale susținute cu acest prilej.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *