Festivalul Internațional Opera Aperta 2024 revine cu evenimente speciale, contraste și mult farmec!

Când ai simțit ultima oară ceva nou?
𝐎𝐩𝐞𝐫𝐚 𝐀𝐩𝐞𝐫𝐭𝐚 revine în 25-30 iunie și, de această dată, pune reflectoarele pe contraste, într-o ediție în care vei experimenta abordări noi ale unor opere clasice, vei (re)descoperi orașul altfel și vei râde mult.

��În premieră mondială, ai ocazia să vezi adaptarea operei Carmen, semnată de Barcelona Flamenco Ballet, care explorează tema libertății și curajului într-o lume inegală. Spectacolul păstrează povestea scrisă de Prosper Mérimée și muzica originală a lui Bizet, dar integrează accente moderne de jazz și flamenco, creând o experiență complet diferită și emoționantă.

Personajele vibrante și spumoase ale lui Mérimée, împreună cu muzica evocatoare a lui Bizet, sunt aduse la viață prin talentul și pasiunea dansatorilor de la Barcelona Flamenco Ballet. Povestea tumultuoasă a lui Carmen, țiganca îndrăzneață și pasională, și Escamillo, toreadorul curajos, este redată cu o intensitate emoțională care captivează și inspiră. Limbajul expresiv al flamenco-ului devine astfel vehiculul perfect pentru a transmite complexitatea emoțiilor și pasiunea protagoniștilor.

Nu rata ocazia de a te bucura de aceste evenimente speciale în compania Barcelona Flamenco Ballet, pe 27 și 28 iunie, de la ora 18:30, în Sala Mare a Operei române clujene! 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *