Părintele Constantin Necula, Cvartetul de coarde al județului Alba și Paula Seling vor încheia Târgul de cArte Alba Transilvana de la Alba Iulia

COMUNICAT DE PRESĂ

Ultima zi a Târgului de cArte Alba Transilvana va aduce în fața celor prezenți o serie de activități pentru copii, ce se vor desfășura pe parcursul întregii zile de 12 mai 2024. Începând cu ora 10:00 cei mici pot participa la atelierele „Arta în natură!”, „English 4 Kids”, „Descoperă biblioteca”, „Hai să colorăm”, „Garage Flowers” și „Facepainting”. Tot în cadrul evenimentelor pentru copii va avea loc lansarea cărții pentru copii „Yarran, Stories from Australia/Yarran, Povești din Australia” a scriitoarei australiene de origine română Anișoara Laura Mustețiu, recitalul la chitară al Dariei Popa și lansări de carte ale Editurii Ortodoxe pentru Copii, semnate de scriitorul Leon Magdan.

Începând cu ora 12:30, scena mare din Târgul de cArte Alba Transilvana va găzdui lansări de carte ale Muzeului Național al Unirii Alba Iulia, Centrului Multicultural „Liviu Rebreanu” Aiud, Fundației Inter-Art Aiud, Centrului Cultural „Lucian Blaga” Sebeș, Centrului Cultural „Valentin Uritescu” Cugir și ale Editurii Napoca Star.

Cea de-a XV-a ediție a Târgului de cArte Alba Transilvana se va încheia cu recitalul cameral al Cvartetului de coarde al județului Alba, conferința „Cultura cărții. Cartea Culturii” și lansarea cărții „Taina risipirii în Lumină” a părintelui Constantin Necula și concertul susținut de cunoscuta și îndrăgita muziciană Paula Seling.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *