Apa CTTA. Coșlariu Nou, Mihalț, Crăciunelu de Jos și Bucerdea Grânoasă vor rămâne fără apă două zile, din cauza lucrărilor de conectare a noii conducte

SC APA CTTA SA ALBA informează consumatorii că în data de 09.04.2024, începând cu ora 00:00, se vor efectua lucrări de cuplare a noii conducte de alimentare cu apă potabilă DN 600, realizată prin proiectul major POIM, co-finanțat din fonduri europene.

              Pentru efectuarea acestor lucrări, se va întrerupe furnizarea apei potabile în localitățile: Coșlariu Nou, com. Mihalț,  com. Crăciunelu de Jos si com. Bucerdea Grânoasă.

             Durata estimată a întreruperii: 40 de ore.
             Rugăm consumatorii să își asigure rezerva de apă necesară pe perioada întreruperii, iar la reluarea furnizării cu apă potabilă, este posibil să apară depășiri ale parametrului turbiditate, caz in care rugăm clienții să utilizeze apa numai în scopuri menajere.
             Eventualele perturbații, precum și zona în care ele apar, vă rugăm să le semnalați imediat Dispeceratului Alba Iulia la numărul de telefon : 0258 – 834501, în vederea intervenției.
             Vă mulțumim pentru înțelegere și ne cerem scuze pentru disconfortul creat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *