Andrei Leonte a lansat piesa / scurtmetrajul “O fată fericită”. În rolul principal, Olimpia Melinte

Andrei Leonte revine în atenția publicului cu “O fată fericită”, o piesă a cărui videoclip urmează modelul deja consacrat de artist în creațiile sale. Plin de mesaje care trec dincolo de muzica, pachetul propus de Andrei Leonte include piesa „O fată fericita”, dar și un scurtmetraj cu același nume, care oferă perspectiva în oglindă a situației descrisă de versuri. Scurtmetrajul poate fi considerat o lucrare de sine stătătoare, urmând să fie lansat și separat ulterior (fără piesa), și propune o discuție pe marginea sănătății emoționale, atât individuale cat și în relațiile de cuplu.

Acțiunea urmărește o actriță interpretată de Olimpia Melinte, care intră în conflict cu regizoarea (Oana Ruscan) pe un set de filmare în momentul în care își dă seama că nu poate juca rolul care i-a fost atribuit. Pe măsură ce conflictul se desfășoară devine tot mai clar, însa, că este vorba despre altceva.

„Regizoarea este tot Olimpia. Vorbele regizoarei sunt vorbele personajului jucat de Olimpia. Regizoarea este un personaj imaginar, este personificarea acelor voci (interioare sau din jur) care ne conving că e cazul sa ne mulțumim cu mai puțin, sa ne ținem gura și să acceptam o dinamică nesănătoasă, astfel încât să nu fim excluși”, explică Andrei Leonte.

„O fată fericită” prezintă, astfel, o relație toxică din ambele unghiuri, al lui și al ei, relație măcinată de la interior de traume și comportamente nocive. Piesă descrie un scenariu de infidelitate, iar scurtmetrajul vine ca un prequel, lăsându-ne să înțelegem mai bine cum un partener toxic îl împinge pe celălalt la decizii nesănătoase.

Scurtmetrajul a fost scris de Andrei, pe care îl regăsim și în distribuție, alături de Olimpia Melinte și Oana Ruscan. Regia este semnată de Valentin Ruscan.

Piesa este compusă de Andrei Leonte împreună cu Alex Luft, iar versurile sunt semnate, ca de obicei, de Andrei.

Piesa poate fi ascultata aici: https://www.youtube.com/watch?v=FrTpwx3bJOI

Pe Andrei Leonte îl găsiți pe www.andreileonte.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *